WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Zvk Valveco Hasselt   -  AMC (4-1)

DATUM 24-11-2006  20:00

DOELPUNTEN 0 - 1 Valveco Hasselt, 1 - 1 Tim Holtappels, 2 - 1Johan Maes, 3 - 1 Tim Holtappels, 4 - 1 Billen Kevin, 4 - 2 Valveco Hasselt, 4 - 3 Valveco Hasselt, 4 - 4 Valveco Hasselt, 5 - 4 Maes Johan, 6 - 4 Kevin Billen, 6 - 5 Valveco Hasselt

VERSLAG Belangrijke zege voor Dynamic Zelem door deze overwinning komen we weer op de Eerste plaats te staan samen met Alverberg Hasselt. Voor de wedstrijd wisten we dat het een moeilijke tegenstander ging zijn. In de stand staan ze onterecht op een degradatie plaats. Maar zeker niet te vergeten is dat ze recent tegen mede koploper Alverberg Hasselt hebben gewonnen. De wedstrijd begon niet zo goed voor ons want binnen de 5 minuten was het 0 - 1 voor Valveco Hasselt. Maar daarna werden we wakker en konden we met 4 - 1 uitlopen aan de rust. Na de rust kregen we een dipje en maakten we enkele fouten die Valveco Hasselt telkens afstrafte waardoor het 4 - 4 werd en alles weer opnieuw moest beginnen. Gelukkig scoren we vlot dit seizoen en konden we uitlopen met 6 - 4 in de laatste minuut werd het nog 6 - 5 waardoor we een bange laatste minuut moesten doorstaan en uiteindelijk één van onze moeilijkste overwinningen hebben behaald maar al bij al toch verdiend. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric, 6. Di Pasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim